Gaia Akadeemia kutsub avatud moodulile

18.- 21. oktoobril on võimalus kogeda ja nuusutada lähemalt Gaia Akadeemia aastast põhikursust Tervikliku Eluviisi Alused ehk TEA. Nimelt pakub Gaia Akadeemia kõigile huvilistele võimalust osaleda TEA kursuse avatud I õppemoodulil. Tegemist on nelja päevase teekonnaga, mis leiab aset kursuse põhikoolituskeskuses Väikese Jalajälje kogukonnas Mõisamaal ja saab olema põhjalik sissejuhatus kõikidesse kursuse aspektidesse – ökoloogiline, sotsiaalne, maailmavaateline ja majanduslik.

Foto Piret Pakler@rahvusvaheline ökokogukondade konverents “Teadlike kogukondade tarkus” Lilleorus, suvi 2018

Avatud mooduli eesmärk on pakkuda tutvumisvõimalust huvilistele, kes erinevatel põhjustel ei saa terve aasta vältaval kursusel osaleda või alles kaaluvad kas algaval hooajal või tulevikus sellel osalemist, võimaldades kogeda, kas see kursus on nende jaoks ning milline on kooskõla grupi ja juhendajatega.

Selle nelja päeva raames tutvutakse esmalt uue grupi ja peamise koolituspaiga Mõisamaa Väikse Jalajälje kogukonnaga, maailmavaate aspektist saadakse aimu, mida kujutab endast Gaia teooria ning tehakse sissejuhatus meelepraktikatesse läbi meditatsioonide ja rännakute. Peale sisse-elamist avatakse teisel päeval lähemalt sotsiaalset aspekti ning teooriale järgneb ühine talgutamine (karmajooga) ja õhtune tants. Kolmas päev on pühendatud ökoloogilisele aspektile, kus tutvustatakse permakultuuri ja muid looduse alustalasid ning neljas päev on suunatud majandusele, misjärel võetakse kogu moodul ühises ringis kokku.

Moodulit juhendavad: Toomas Trapido, Helena Pruul, Liina Järviste, Merili Simmer, Paavo Eensalu ja Riinu Lepa.

Rohkem infot leiad SIIT

Menüü